PODJETJE

NOVOSTI

PRODAJNI PROGRAM

SPREMLJAJTE NAS

KONTAKT

SEDEŽ PODJETJA

 

BILCOM SI d.o.o.

PRVOMAJSKA ULICA 35

3250 Rogaška Slatina

SI - SLOVENIJA

VAT: SI15726185

                               BILCOM SI d.o.o.  Theme © 2016 Vse pravice pridržane

TEHNOLOGIJA

INFORMACIJE

Telefon:   +386 1 200 97 10

  FAX:   + 386 1 200 97 12

E-mail: info@bilcom.si

ŽELEZARSKA / JEKLARSKA IN ALU INDUSTRIJA

ŽELEZARSKA / JEKLARSKA IN ALU INDUSTRIJA

Ravni termoelementi z kovinsko zaščitno cevjo in oplaščenim mineralni izoliranim vložkom (10-TMM) se glede na lastnosti uporabljajo za namene merjenja temperature tekočih in plinskih medijov do 1200°C.

Thermocouple assemblies for welding (12-THD) are used in gaseous or liquid media such as air, steam, water, oil, etc. with high current speeds and pressure. Specialized assemblies for welding are suitable for up to 700 bar of pressure. The mountings of this product line are fitted with exchangeable gauge slides.

Temperaturna tipala s privarjeno prirobnico (13-TFL) se uporabljajo za namene merjenja temperature tekočinh in plinskih medijev kot so zrak, vlaga, voda ali olje.

Iskanje po panogah

Izberite industrijsko panogo in si olajšajte iskanje:

S klikom na izbrano panogo lahko poenostavite vaše iskanje termoelementov.

 

 

Zakaj izbrati nas?

01.

Ker se z merjenjem temperature v proizvodnih procesih ukvarjamo že več kot 40 let.  Zavedamo se pomena pravilnega in zanesljivega merjenja, ker le-to močno vpliva na končno kvaliteto izdelka.

02.

Naše izkušnje prihajajo iz vseh vrst industrij uporabe temperaturnih tipal.  Zavedamo se, da je poznavanje procesa merjenja temperature v posamezni branži izredno pomembno za pravilno izbiro le teh.

03.

Zaupa nam velika večina največjih proizvodnih podjetjih v industriji stekla, kovaški industriji, jeklarski industriji in metalurgiji na našem področju.  

04.

Kot družinsko podjetje vedno strmimo k najboljšim rešitvam. S svojo prilagodljivo prednostjo proizvodnje  se tako lahko posvetimo vsakemu izzivu še tako zahtevnih izvedbah temperaturnih sond.

Ravni termoelementi z navojnim priključkom (14-TES) se uporabljajo za merjenje temperature tekočih in plinskih medijev odvisno od lastnosti zaščitne cevi in okoliškega medija do temperature 1200°C.

Ravni termoelementi z keramično zaščitno cevjo in oplaščenim mineralno izoliranim vložkom (15-TKM) se glede na lastnosti uporabljajo za namene merjenja temperature plinskih medijev do 1200°C.

Mikro in laboratorijska temperaturna tipala se uporabljajo tehnična temperaturna merjenja v tekočih in plinskih medijih v temperaturnem območju med  200°C in 1800°C.

 

Oplaščeni termoelementi brez zaščitne zunanje cevi (20-TOM) se uporabljajo skoraj v vsaki industrijski dejavnosti, namenjeni za merjenje tempertaure do 1100°C, s plaščem iz plemenitih kovin pa tja do 1300°C.

Kotni termoelementi z navojnim priključkom za različne zaščitne cevi (30-WTE) se primarno uporabljajo pri procesih taljenja kovin in v solnih kopelih.

Kotni termoelementi iz različnih zaščitni cevi (35-WGG) se primarno uporabljajo pri procesih taljenja kovin in v solnih kopelih.

 

Ravni termoelementi z kovinsko zaščitno cevjo (00-TMT) se glede na lastnosti uporabljajo za namene merjenja temperature tekočih in plinskih medijov do 1200°C.

Temperaturna tipala s keramično zaščitno cevjo (05-TKT) se uporablja za namene merjenja temperature plinskih medijev do 1800°C.

Ravni termoelementi z zaščitno tulko (08-TMP) iz plemenitih kovin se glede na lastnosti uporabljajo v steklarski industriji za merjenje temperature raztopljenega stekla. Da bi zadostili ekstremnim pogojem v takšnem procesu, uporabljamo najboljše materiale.

TERMOELEMENTI GÜNTHER

V skupinah vam predstavljamo različne serije termoelementov za najrazličnejše aplikacije in materiale katere merijo. Skupaj s podjetjem Günther GmbH se lahko pohvalimo, da smo že več kot 15 let prisotni na trgih bivše Jugoslavije. Naše reference se kažejo tudi v večini večjih proizvodno-predelovalnih podjetjih. Odlikuje nas natančnost izdelave in evropska kvaliteta. Vsi naši proizvodi so akreditirani  z mednarodnim certifikatom o umerjanju po DAkkS.

Günther GmbH Temperaturmesstechnik

Vnesite svoje podatke

IZVEDITE VEČ

Ogled po proizvajalcih:

POŠLJI BRIŠI