PODJETJE

NOVOSTI

PRODAJNI PROGRAM

SPREMLJAJTE NAS

KONTAKT

SEDEŽ PODJETJA

 

BILCOM SI d.o.o.

PRVOMAJSKA ULICA 35

3250 Rogaška Slatina

SI - SLOVENIJA

VAT: SI15726185

                               BILCOM SI d.o.o.  Theme © 2016 Vse pravice pridržane

TEHNOLOGIJA

INFORMACIJE

Telefon:   +386 1 200 97 10

  FAX:   + 386 1 200 97 12

E-mail: info@bilcom.si

O podjetju BILCOM SI d.o.o.

Ustanovitev družinskega podjetja sega v leto 1990, ko sta dva brata ustanovila družbo z namenom, da izboljšata svoje znanje elektrotehnike ter s svojimi izkušnjami prodreta na slovenski trg in trge bivše Jugoslavije. Ker sta v svoji preteklosti pridobila dovolj znanja in izkušenj s poslovanjem ter poznavanjem procesne tehnike v industriji, sta se odločila, da ustanovita svoje podjetje, s katerim bosta nudila storitveno, prodajno in servisno dejavnost podjetjem v tej panogi. Ker je v industrijski panogi izredno pomembno nuditi celovite sistemske storitve in servise, sta bila v svojem poslovanju uspešna. Poslovanje se iz leta v leto tudi nadaljuje in povečuje.

 

Prvenstveno se podjetje ukvarja z raziskovalno-razvojnimi storitvami, popravili, vzdrževanjem in prodajo naprav računalniške in merilno-regulacijske tehnike, prav tako pa tudi z umerjanjem merilnih naprav in tipal. Zadnja leta smo aktvni tudi področju prodaje pasivnih komponent in razvojem elektronskih vezij in PCB komponent za naprave.

 

Zaradi povpraševanja po rednih vzdrževalnih delih ter umerjanju merilnih naprav, merjenju in snemanju z infrardečo tehniko, podjetje uspešno nastopa na slovenskem trgu ter trgih bivše Jugoslavije.

Prisotnost na slovenskem trgu se povečuje in se že več kot 28 let uveljavlja na vedno bolj konkurenčnem trgu.

Zastopamo vodilna podjetja Evrope v merilno-regulacijski procesni tehniki, kot na primer  iz Nemčije Günther GmbH, Lumasense Gmbh, Češke Zez Silko, Južne Koreje (Hanyoung Elecrtronics), Tajvana, Kitajske, Velike Britanije (London Electronics Ltd.,)….